Άφιξη

Διαμονή για

Δωμάτια

Ενήλικες

Παιδιά

Γάμοι

Η πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας αξίζει ένα χώρο άμεμπτης αισθητικής, αλλά και απαράμιλλης εξυπηρέτησης.
Για να γιορτάσουμε λοιπόν την ωραιότερη μέρα της ζωής σας, θα σχεδιάσουμε την τελετή και την δεξίωση σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Ο διοργανωτής γάμου θα φροντίσει για τα πάντα: από το άριστο φαγητό, τις κομψές συνθέσεις λουλουδιών και την παραμυθένια διακόσμηση, μέχρι τα εξαιρετικά λευκά είδη διακόσμησης των τραπεζιών θα ευχαριστήσουν τους καλεσμένους σας, όσο και εσάς τους ίδιους.
Εκμεταλλευτείτε την εξατομικευμένη μας εξυπηρέτηση, τα υλικά και τους μοναδικούς χώρους, όπου εξειδικευμένοι επαγγελματίες θα φροντίσουν για κάθε λεπτομέρεια, επιτρέποντάς σας να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη μοναδική αυτή μέρα. Οι γάμοι στο βραβευμένο μας ξενοδοχείο αντιμετωπίζονται ως μοναδική εμπειρία και περιλαμβάνουν:

 

• Έναν επαγγελματία διοργανωτή γάμων, που θα συνεργαστεί και θα βρίσκεται πλάι σας καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας, από τον σχεδιασμό έως και τις τελευταίες λεπτομέρειες της μέρας του γάμου σας.
• Εξατομικευμένα γαμήλια πακέτα, που σας επιτρέπουν να προσθέσετε την προσωπική σας πινελιά.
• Επιλογή χώρων: από την παραλία και τους κομψούς και όμορφους κήπους, μέχρι ένα ιδιωτικό και αποκλειστικό κιόσκι που θα στηθεί δίπλα στη θάλασσα. Όλοι οι χώροι ξεχωρίζουν για την κομψότητα, το στυλ και την παραμυθένια ατμόσφαιρα που έχετε ονειρευτεί.
• Εξαιρετικό Catering: η κουζίνα του Skiathos Princess είναι αυθεντική, δημιουργική και σχεδιασμένη προσωπικά από τον Σεφ μας.
• Δημιουργική διακόσμηση και στολισμός ειδικά σχεδιασμένα από την επαγγελματική μας ομάδα, που θα φροντίσει για τα πάντα: από το κεντρικό διακοσμητικό στα τραπέζια μέχρι την γαμήλια ανθοδέσμη
• Ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο για τον γαμπρό και τη νύφη, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, την πρώτη νύχτα του γάμου
• Ειδικές τιμές για τους φιλοξενούμενούς σας


Copyright © 2010, Skiathos Princess Hotel, Greece
hotel web design: My InternetΕυκαιρίες
Καριέρας
View All Santikos Hotels