Άφιξη

Διαμονή για

Δωμάτια

Ενήλικες

Παιδιά

Princess Harmony Club

Το Princess Harmony Club του APIVITA Spa εμπνέεται από την φιλοσοφία του Ιπποκράτη, την Ελληνική φύση και την δύναμη της αρωματοθεραπείας. Μοναδική γκάμα ολιστικών, φυσικών και αποτελεσματικών περιποιήσεων που συνδυάζουν τα φυσικά προϊόντα της APIVITA με τις καινοτόμες θεραπείες και τις εξειδικευμένες τεχνικές μασάζ που υπόσχονται πλήρη ευεξία σώματος και πνεύματος. Στο μοναδικό περιβάλλον του Spa, με τα μπάνια τροπικής βροχής, τη σάουνα, το χαμάμ και τους χώρους χαλάρωσης θα αποδράσετε σε ένα μέρος γαλήνης και ηρεμίας. Ακολουθούμε μια ολιστική, θεραπευτική προσέγγιση που αναζωογονεί τις 5 αισθήσεις. Η μοναδική εμπειρία του Spa μπορεί να συνεχιστεί και στην άνεση του σπιτιού σας με τα κατάλληλα προϊόντα APIVITA.

 

Οι περιποιήσεις του APIVITA Spa σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν ολιστική φροντίδα, αναζωογόνηση και ευεξία. Η ολιστική προσέγγιση της APIVITA βασίζεται στη χρήση αιθέριων ελαίων, που αποτελούν την καρδιά των φυτών. Τα αιθέρια έλαια είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά, καθώς η μυρωδιά τους επηρεάζει θετικά τον ψυχισμό του ατόμου και βελτιώνει τη διάθεση, ενώ θρέφει, ενυδατώνει και αναζωογονεί το δέρμα σε βάθος.

 

Το APIVITA Spa προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας για το σώμα και το πνεύμα, μέσω των εξειδικευμένων θεραπειών και των τεχνικών μασάζ που ενσωματώνονται στις περιποιήσεις της APIVITA, τα ζεστά μπάνια και τη χρήση των αιθέριων ελαίων

 

Τα νέα της ομορφιάς

Ακολουθώντας την νέα τάση του Beverly Hills και προσεγγίζοντας νέα επίπεδα υπηρεσιών Spa

 

Το Princess Harmony Club λανσάρει τα σαββατοκύριακα "Botox Party" Σε συνεργασία με έναν από τους πιο έμπειρους και γνωστούς πλαστικούς χειρούργους της Ελλάδας, τον Dr. Ισίδωρο Πανταζή, ιδρυτή του MEDICAL EXCESS, ενός καινοτόμου Κέντρου Πλαστικής Χειρουργικής που βρίσκεται στην περιοχή της Κηφισιάς, στην Αθήνα.

 

Βιογραφικό Σημείωμα - Dr. Ισίδωρος Πανταζής

Ο Dr. Ισίδωρος Πανταζής αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης το 1985. Ειδικεύτηκε στην Γενική Χειρουργική και εργάστηκε στο Υγεία και το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Κατόπιν εξειδικεύτηκε και απέκτησε εμπειρία στην Πλαστική Χειρουργική στα νοσοκομεία Άγιος Σάββας, ΚΑΤ και στο Γενικό, ενώ απέκτησε επίσης μεγάλη εμπειρία στην Αισθητική και Επανορθωτική Χειρουργική. Επίσης, εξειδικεύτηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα στα λέιζερ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βιέννης. Έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα τόσο σε Ελληνικά όσο και σε διεθνή περιοδικά, είναι μέλος της ESPRAS και συμμετέχει σε διεθνή συνέδρια και συναντήσεις που αφορούν στην Πλαστική Χειρουργική και το Λέιζερ.

 

Είναι ιδρυτής της MEDICAL EXCESS, ενός καινοτόμου Κέντρου Πλαστικής Χειρουργικής που βρίσκεται στην περιοχή της Κηφισιάς, στην Αθήνα.


Copyright © 2010, Skiathos Princess Hotel, Greece
hotel web design: My InternetΕυκαιρίες
Καριέρας
View All Santikos Hotels