Άφιξη

Διαμονή για

Δωμάτια

Ενήλικες

Παιδιά

Συνέδρια & Εκδηλώσεις

Στο ξενοδοχείο Skiathos Princess φέρνουμε τους ανθρώπους κοντά, με στόχο τη δημιουργία της αληθινής επικοινωνίας, την αύξηση της παραγωγικότητας, αλλά και τη δημιουργία αξέχαστων στιγμών.

 

Είτε πρόκειται για μια μικρή συνάντηση, είτε για ένα μεγάλο συνέδριο, μια φιλανθρωπική εκδήλωση, μια ιδιωτική εκδήλωση, γενέθλια και γιορτές, η επαγγελματική ομάδα διοργάνωσης εκδηλώσεων του ξενοδοχείου θα διασφαλίσει την άριστη φιλοξενία των συμμετεχόντων, αλλά και την απόλυτη επιτυχία του συνεδρίου ή της εκδήλωσης. Μοναδικοί χώροι, πρωτότυπη διακόσμηση, δημιουργικά θέματα και εξαιρετικό φαγητό. Όλα αυτά μας καθιστούν το κορυφαίο ξενοδοχείο εκδηλώσεων στην Σκιάθο.

 

Όλα τα μενού μας –από την Ελληνική, Ευρωπαϊκή και Ασιατική κουζίνα- αποτελούν προσωπικές δημιουργίες από τον Σεφ μας ανάλογα με τις δικές σας επιθυμίες.

 

Στο Skiathos Princess Hotel, η ομάδα Διοργάνωσης Εκδηλώσεων και Συνεδρίων εργάζεται ακούραστα και με πάθος, φροντίζοντας έως και την τελευταία λεπτομέρεια, έτσι ώστε να μείνετε απολύτως ικανοποιημένοι.


Copyright © 2010, Skiathos Princess Hotel, Greece
hotel web design: My InternetΕυκαιρίες
Καριέρας
View All Santikos Hotels